SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Kennelre fel!

2019.08.08

Jó ügy gazdája: Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület
Adományok összege: 267 900 FtEgyesületünk 1995-ben alakult és 2001-től működtetjük kutyaotthonunkat Pomázon, az önkormányzattól 20 évre kapott területen. Folyamatosan mentjük a gazdátlanná vált, bajba került kutyákat, akiknek teljes ellátásáról gondoskodunk (oltás, chip, ivartalanítás, orvosi beavatkozások). Mindenkinek igyekszünk gazdát találni, de akinek nem sikerült, arról szeretettel gondoskodunk élete végéig. Segítséget nyújtunk nehéz anyagi helyzetben lévő gazdáknak (orvosi költség, élelem). 24 iskolával állunk szerződésben az 50 óra közösségi munka tekintetében, valamint nagy hangsúlyt fektetünk a jövő nemzedékének oktatására is, hiszen a gyerekek megtanulnak másokról gondoskodni, kialakul egy felelősségérzet a kiszolgáltatott helyzetben lévők iránt, megtanulják elfogadni más élőlény szokásait, ami később az emberi társadalomban is segít a másság elfogadásában.

A jövőbeni terveink között szerepel a cicák védelme is. A kutyusok mellett helyet biztosítanánk a városszerte elszaporodott cicák számára is az ivartalanítás vagy műtéti beavatkozások utáni lábadozás idejére, mielőtt visszahelyezzük őket az eredeti élőhelyükre.

Kennelre fel!

Szeretnénk 2 kutyakennelt és 2 cicakennelt vásárolni a régi és az új terveink megvalósításához.
Költségek:
2 m*4 m kutyakennel szállítással 157.200 Ft * 2 db =314.400 Ft
2,5 m*2,5 m cicakennel szállítással 110.000 Ft * 2 db =220.000 Ft
összesen 534.400 Ft.

Ezek megvalósításához kérjük a segítségeteket!Követeknek

Gyertek, sétáljatok velünk napfelketét nézni és segítsetek összegyűjteni az új kennelhez szükséges összeget, hogy védenceinket biztonságos helyen tudhassuk, míg valaki örökbe fogadja őket!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

267 900 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok