SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

A NOÉ Állatotthon karantén és kistestű kutya részlegének kialakítására – a legkisebbek a legnagyobb bajban

2015.02.24

Jó ügy gazdája: NOÉ Állatotthon Alapítvány
Adományok összege: 381 500 Ft A NOÉ Állatotthon évente nagyjából 800 rászoruló kisállatnak, közülük közel 500 kutyának, nyújt átmeneti, de sok esetben végleges otthont. 
A  bekerülő kutyák átmeneti elhelyezésére szolgáló karantén részleg átalakításában és a mellette kialakítandó kistestű kutyák elhelyezésre szolgáló részleg kialakításában kérnénk a segítségedet.  Az új részleg megvalósításához 800.000 Ft-ra van szükségünk.

 
 Az újonnan bekerülő kutyusok, a legtöbb esetben oltatlanok, hemzsegnek bennük bolhák és es egyéb élősködök, betegek. Ilyen állapotban ők is veszélyben vannak és maguk is veszélyt jelentenek a már az Otthonban élőkre. Ezért van, hogy az egyik legfontosabb hely a karantén részleg. Hiszen nem elég megmenteni egy állatot, felelősséggel gondoskodni is kell róla.
Mára halaszthatatlanná vált egy modern, az állatok biztonságát és kényelmét is kiszolgáló, fertőtleníthető, megfelelően elkülönített karantén kialakítása, a jelenlegi teljes átalakítása, felújítása.


 Ennek a fejlesztésnek a része egy kifejezetten kistestű kutyák részére kialakítandó fedett részleg. Az apró termetű kutyusoknak is nagy a mozgásigényük, de méretük és eltérő viselkedésük miatt nagyon veszélyes lenne őket a nagykutyák közé a kennelekbe betenni.  Jelenleg ezeket az apró kutyákat biztonságosan csak nagyon kicsi szobakennelben tudjuk elhelyezni. Terveink szerint ebben a részlegben szabad mozgással, de az igényeik szerint kialakított védett elhelyezéssel tudnánk megmenteni a mostaninál több kistestű kutyust is.

www.noeallatotthon.hu  www.facebook.com/noeallatotthon

 

 Követeknek

Gyertek és fussatok velünk a befogadott kiskutyák biztonságos elhelyezéséért!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

381 500 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok