SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Köszönöm a Gyógyítómnak! program

2020.04.14

Jó ügy gazdája: Érintettek Szülői Egyesület a Daganatos Leukémiás és Gyógyult Gyermekekért
Adományok összege: 0 FtAz onkológia területén dolgozó Gyógyítóink elhivatásként tekintenek foglalkozásukra. Olyan lelkiismerettel és odaadással munkálkodnak, hogy sem a szabadság, sem a hétvége nem tartja Őket távol a kezelendő gyermekektől. És a kezelés nem csak a gyógyszerek adagolását, a műtéteket, a terápiát jelenti! A gyermekek gyógyulásában minden egyes szónak, mosolynak jelentős szerep jut.

Ugyanakkor a Gyógyítóinknak is fel kell töltődniük! Sok erőt merítenek a gyógyulásokból, de mint mindenkinek, szükségük van a visszajelzésre, a visszacsatolásra tőlünk, még akkor is, ha ennek egyáltalán nem adnak hangot!

Az Érintettek Egyesület a Köszönöm a Gyógyítómnak program keretében szeretné megköszönni a Gyógyítók elhivatottságát, munkáját, figyelmességét mind anyagi, mind személyes hálanyilvánítás és rendszeres pozitív visszacsatolások formájában.

Az általunk alapított Érintettek Díjjal szeretnénk továbbra is minden évben kifejezni hálánkat valakinek, aki kiemelkedően sokat tesz a daganatos gyerekekért és családjukért.

Mindemellett, a program egyik új elemeként szeretnénk egy ösztöndíjat is alapítani, amelyet egy éven át egy Gyógyító vehet igénybe.

A program másik fontos pillére a rendszeres pozitív visszacsatolás. Napi szinten szeretnénk kifejezni hálánkat, illetve szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ezt a családok megtehessék. Olyan platformokat szeretnénk megteremteni az onkológiai centrumokban és az online térben, amelyen üzeneteket (szöveg, rajz, kézműves alkotás, ének) küldhetünk a Gyógyítóinknak.

 Követeknek

Segítsetek gyűjteni, hogy a gyerekeinkkel foglalkozó gyógyítoknam megtudjuk adni azt az elismerést, amit megérdemelnek!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

0 Ft
Kapcsolódó események