SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Közelítsünk egymáshoz gyengéden, apró léptekkel!

2018.08.16

Jó ügy gazdája: Autistic Art Alapítvány
Adományok összege: 679 500 FtAutista fiatalok egészségügyi szűrése

Egészségünk mindennél többet ér!

Kisgyermekként, ha valami fáj, a szüleinkhez fordulunk, felnőttként pedig szakorvoshoz, hiszen bízunk abban, ha elmondjuk panaszainkat, megszületik a legjobb, személyre szabott gyógymód.

Az autizmussal élők többsége azonban egyáltalán nem beszél. Ők nem tudják elmondani fájdalmaikat, így azok csak halmozódnak. Persze sokszor az is probléma, hogy a másik oldal nem hallja őket jól. Mi, az Autistic Art Alapítvány munkatársai, most arra vállalkozunk, hogy e téren hangsúlyos változást érjünk el.

Együtt dolgozunk a Medspot Alapítvány orvosaival és pszichológusaival, akiknek szívügye, hogy az autista fiatalok megfelelő egészségügyi szűrésben és ellátásban részesüljenek.

Első közös utunk a Tatai Szent Gergely lakóotthon autista lakóihoz vezet, akiknél a lehető legalaposabb orvosi kivizsgálást végezzük el.

Egy autista fiatal egészségügyi állapotának feltérképezése 85 000 Ft-ba kerül. A tatai lakóotthonban 9 fiatal él.  

Az összefogás hosszú távú célja, hogy egy olyan vizsgálati protokoll jöjjön létre, ami országszerte megkönnyíti az autizmussal élők ellátását, mert nekik is alapvető joguk, hogy teljes és kiegyensúlyozott életet élhessenek. Mindehhez a tökéletes egészségi állapot megléte elengedhetetlen feltétel.

Segíts Te is, hogy elindulhassunk ezen az úton!

Adományoddal az orvosi vizsgálatok költségeihez járulsz hozzá.Követeknek

Gyere gyűjts és sétálj velünk, hogy az autista társaink is a számukra megfelelő orvosi ellátáshoz jussanak!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

679 500 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok