SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Kreatív Élő Műhely(KRÉM)

2020.04.13

Jó ügy gazdája: Jövőbarát Egyesület
Adományok összege: 0 FtA Jövőbarát Egyesület délutáni klubprogramjába, a Kreatív Élő Műhely gyermek- és ifjúságvédelmi tevékenységébe kéri támogatását.
A kaszásdűlői lakótelepen 2007 óta működő program célcsoportja a 7-18 éves korúak, akik nem ritkán kallódnak, céltalanul töltik iskola utáni szabadidejüket jobb híján az utcán, gyakran ártalmaknak, veszélyeknek kitéve. Ehelyett választhatják a hét 4 napján a KRÉM-et. Kötetlen, elvárásmentes, barátságos és építő közegbe csöppenek a betérők, számtalan játékkal, pingponggal, kreatív sarokkal, beszélgetésekkel, nevetéssel, megértéssel találkozhatnak itt. 5 lelkes és elhivatott szakember biztosítja számukra a meghitt közeget, fő támogatónk, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a helyiséget.
3 másik programunk egyike az  az álláskereső klub, mely az itthon kialakult járványügyi helyzet okozta munkanélkülivé válásra is hangsúlyosan kíván válaszolni. Ez utóbbit a 16-30 éves korúak keresik, akik jelenleg is vagy korábban rendszeres tagjai voltak a KRÉM-nek.
Az évről-évre növekvő, működésünkhöz nélkülözhetetlen kiadások (rezsi, bérek és járulékok, programköltségek) nagy kihívások elé állítanak bennünket, ezért a forrásteremtés terén most az adománygyűjtés felé szeretnénk nyitni. Ahhoz, hogy a minket megkereső 50-70 fiatal továbbra is értékes élményekkel gazdagodjon, alapvető kiadásainkat fizetni tudjuk, most segítségre van szükségünk. A KRÉM 2007-es indulása óta kb.1200 fiatallal kerültünk kapcsolatba, sokan jó szívvel emlékeznek vissza a nálunk töltött időkre.

Követeknek

Segítsetek gyűjteni, hogy folytathassuk a fiatalokkal és az álláskeresőkkel indított programjainkat!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

0 Ft
Kapcsolódó események