SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Bírod a kritikát? Együtt a Revizor jövőjéért

2020.08.11

Jó ügy gazdája: Revizoronline Kiadói Nonprofit Kft.
Adományok összege: 2 352 836 FtVolt már olyan, hogy moziba menet vagy a Netflixet bekapcsolva tudni szeretted volna, hogy mit érdemes megnézned? Hogy a színházak kínálatából mi az, ami valóban minőségi alkotás? Kerestél már a neten információt arról, hogy milyen gyerekkönyvet érdemes venned az unokahúgodnak? Akkor biztosan találkoztál már a Revizor cikkeivel!

A Revizor kritikai portál (www.revizoronline.com ) Magyarország egyetlen, a szakkritikát fő profiljává emelő online folyóirata. Portálunk működésének biztosításához kérjük most a segítségeteket, hogy még sokáig lehessünk útjelzők a kulturális élet rengetegében.

 Csapatunknak 13 éve küldetése, hogy közelebb hozza a kulturális eseményeket az emberekhez, segítsen nekik a megértésükben, értő befogadásukban. De segítünk abban is, hogy egy baráti sörözés alatt jobban meg tudd magyarázni miért nem tetszett egy sorozat.

 Publikált szövegeink szakkritikák, azaz messze túlmutatnak az ajánló műfaján - az átlagos kultúrafogyasztók számára is olvasható, informatív és igényes írások. Működésünk évei alatt oldalunk, mint internetes kereshető adatbázis az időszak eseményeinek lenyomataként, krónikásaként is működik.

 Kerekasztal beszélgetéseink Revizor OFFline néven futnak, szerkesztőink szakértők, érintettek segítségével járják körbe a kulturális élet aktuális és fontos témáit. Az estekről készült videók megtalálhatók a Revizor Youtube csatornáján. (https://www.youtube.com/channel/UCYoMMXGhX733sFFnrI_qFHw)

Működésünkhöz négy szereplőre van szükségünk: műalkotásokra – amikről írhatunk, szerzőkre és szerkesztőkre – akik írnak, olvasókra – akik olvassák a szövegeinket, és adományozókra – akik bírják a kritikát.

 

  

 Követeknek

Gyertek sétáljatok és gyűjtsetek velünk, hogy minél több embernek tudjunk segíteni megtalálni a niki tetsző programokat!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

2 352 836 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok