SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Legyél a védtelenek megmentője!

2019.08.28

Jó ügy gazdája: Dél- alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat Alapítvány
Adományok összege: 39 100 FtKampányunkkal szeretnénk legalább 1 millió Ft-ot összegyűjteni, melyből 22 kutyát ivartalaníttatnánk (480 ezer Ft)
Egyéb orvosi költségek - alapellátás, balesetes ellátása (520 ezer Ft)
 
Csapatunk több éve menti, segíti a bajban lévő állatokat,2017. novemberben lettünk bejegyzett Alapítvány. Önkéntesek segítségével látjuk el a feladatot, ideiglenes befogadóknál élnek mentett állataink, általában 40-50 –en vannak, menhelyünk nincs.
Az élelmezést külön eledelgyűjtésekkel igyekszünk megoldani. Nehéz anyagi helyzetben lévő gazdáknak segítünk élelemmel és orvosi költséggel.

Több középiskolával vagyunk szerződésben az 50 óra közösségi munka letöltésével, így sokat segítenek a diákok is. Hosszú távú célunk egy Állatvédelmi Centrum létrehozása, ahol az állatok orvosi ellátása, lábadozása, gazdára találásukig elhelyezése, tanítása megoldható, valamint a felelős állattartásra felhívva a figyelmet előadásokkal, rendezvényekkel és önkéntes, állatok körüli munkával várhatjuk a civil állatbarátokat.
 
Sajnos egyre több a kidobott állat, sok a balesetes, aki azonnali ellátásra szorul, sokszor gazda nélkül, vagy olyan gazdával, aki nem tudja vállalni a váratlan kiadást, ebben is igyekszünk segíteni, hogy ne ezen múljon az élete.
Sok madárfiókát is mentünk és gondozunk Önkéntesünk segítségével, galamb, rigó, énekesmadarak, baglyok, nem madár, de nevelt már kis denevéreket is, ahol tudunk, igyekszünk segíteni. Nagyon fontos az ivartalanítás, hogy megelőzzük a felesleges szaporulatokat, ezért mentetteinken kívül segítünk rászorulóknál is orvosi költséggel.
 
Sajnos állami támogatást ehhez nem kapunk, adományokból és gyűjtésből tudjuk ezeket finanszírozni.
Ehhez kérjük most a segítséget, hogy tudjuk folyamatosan tovább is végezni munkánkat.     
 


 
 
 


Követeknek

Gyertek, sétáljatok velünk napfelkeltét nézni és segítsetek összegyűjteni a szükséges összeget, hogy továbbra is tudjunk folyamatosan menteni, segíteni.SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

39 100 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok