SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Mambou, a csimpánzárva egy éves banánköltségére gyűjtünk!

2016.08.06

Jó ügy gazdája: Jane Goodall Intézet
Adományok összege: 43 500 FtA közönséges csimpánz a vörös lista veszélyeztetett faja, mégis nap mint nap esnek orvvadászat áldozatául. A felnőtt állatok bushmeat formájában végzik a fogyasztók asztalán, míg az árva kölykök gyakran kerülnek illegális állatkereskedőkhöz. A szerencsésebbek elkobzás után a Kongói Köztársaságban létrehozott Tchimpounga Rehabilitációs Központba kerülnek, ahol közel 160 csimpánz kapott egy második esélyt az életre. Gondozó kezek közt, mégis természetes környezetükben, társaik közt felejthetik el a megélt traumákat. A menhely a Jane Goodall Intézet és a Kongói Köztársaság kormányának együttműködésének hála jöhetett létre.

E menhely lakói közül választottuk ki Mambout, akinek az őszi élelmezésére elegendő 150.000 forint adományért kalapozunk. Mambou olyan legyengülten került a központba, hogy intravénásan kellett táplálni, mára azonban az egyik legelevenebb lakó lett. Legjobb barátja a menhely egyik kutyája, Tango.

Támogasd a Jane Goodall Intézet önkénteseiből álló, szeptember 3-i NN Family Run félmaratonon induló váltócsapatot, és adományod Mambou tányérjában banánként testesül!

    Követeknek

Gyertek és fussatok Mambou banánjaiért!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

43 500 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok