SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Matematikában tehetséges, rászoruló gyerekek ingyenes matektábori részvétele

2019.08.08

Jó ügy gazdája: A Matematika Összeköt Egyesület
Adományok összege: 693 000 FtAz A Matematika Összeköt Egyesület a Medve Matek programon keresztül immár 20 éve foglalkozik a matematika népszerűsítésével. Az ezt a célt szolgáló sokszínű programunk egyik legfontosabb eleme a nyári matematika táborok szervezése. Ezen táborok nem a fiatalok üdültetését helyezik középpontba, hanem egy komplex tehetségfejlesztő program megvalósítását. A matematika tudományának megismertetésén túl nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmód és a pedagóguspálya népszerűsítésére is. Szeretnénk, hogy az előbb felsorolt értékeket képviselő programjaink végül minden gyerek számára meghatározó közösségi élménnyé álljanak össze. Mivel őszintén hiszünk benne, hogy programjaink minden gyerek számára egyedi, színvonalas és életre szóló élményt nyújthatnak, nagyon szeretnénk minél több tanulóhoz eljutni, azok anyagi helyzetétől függetlenül. Ezért a 2018/19-es tanévtől kezdve egy új pályázati lehetőséget biztosítunk, melynek segítségével olyan gyerekek is eljöhetnek táborainkba, akik bár tehetségesek, de sajnos anyagi okokból a pályázat nélkül nem engedhetnék meg maguknak a részvételt. Táborunkba a pályázaton jelentkező tehetséges, rászoruló gyerekeknek is feledhetetlen élményt tudunk nyújtani, elősegítjük szakmai fejlődésüket, elmélyítjük a matematikai gondolkodásukat, és mindezzel párhuzamosan új ismerősökre, barátokra is szert tehetnek nálunk, akik akár a tábor után is szebbé tehetik életüket. A 2018/19-es tanérben közel 20 diák számára tettük lehetővé az ingyenes táborozási lehetőséget köszönhetően a tavalyi felajánlásoknak.

Reméljük, ezen lehetőségnek köszönhetően 2020 nyarán is sok gyerek válhat a gondolkodás „rabjává” tehetséggondozó táborainkban.

 

 Követeknek

Gyertek, sétaéjatok velünk, nézzük együtt a napfelkeltést és gyűjtsetek velünk, hogy a kevésbé tehetős de tehetséges gyerekeknek is legyen lehetőségük megszeretni a matemetikát!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

693 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok