SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Fussunk együtt még több mosolyért!

2019.03.26

Jó ügy gazdája: Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány
Adományok összege: 0 FtTudtátok, hogy az ember 3 évesen nevet a legtöbbet, majd ez a szám egyre csökken? Ti hányszor nevettetek ma már?

Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz helyzetekben.

A Piros Orr Bohócdoktorok azt a feladatot vállalták, hogy felvidítják a kórházban fekvő beteg gyerekeket, mert a nevetés gyógyít.

Nemcsak a szülők és orvosok megfigyelése ez, de tudományos kutatások is bizonyítják, hogy a nevetés és a vidámság nagymértékben segíti a betegek gyógyulását.

Adományoddal most a Szent János Kórházban szervezett viziteket támogathatod. Bohócdoktoraink heti rendszerességgel látogatják a belgyógyászati, fül-orr-gégészeti, sebészeti és intenzív osztályok betegeit, valamint az ambulancián is mosolyt varázsolnak az ott várakozó gyerekek és szüleik arcára. Az idei futások alkalmával 1,5 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ez az összeg közel 700 beteg gyermek felvidítását  teszi lehetővé.

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bohócdoktorai speciálisan képzett előadóművészek, akik az elmúlt 23 év alatt 350 000 gyermeket vidítottak fel. Egyikőjük így nyilatkozott rólunk: „Ha a kórházban nem lennének bohócok, akkor az összes gyerek sokkal szomorúbb lenne.  A bohócok segítenek nekik, hogy vidámabbak legyenek.”

Fussunk együtt a gyerekek felvidításáért!

 Követeknek

Gyertek és fussatok velünk, hogy a bohócdoktorok még több gyermek arcára varázsolhassanak mosolyt!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

0 Ft
Kapcsolódó események