SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Méltányos kereskedelmet – mindenhol és mindenkinek!

2016.11.13

Jó ügy gazdája: TUDATOS VÁSÁRLÓK EGYESÜLETE - Association of Conscious Consumers
Adományok összege: 12 000 FtVásárlói döntéseinkért globálisan és helyben is felelősséget vállalunk – hiszen a pénzünk szavazat. Ha rajtunk múlik Magyarországon még több fairtrade és közösségi mezőgazdaság lesz.

A méltányos kereskedelem, fairtrade, egy olyan igazságos kereskedelmi rendszer, amely bizonyítottan hozzájárul a fejlődő országokban élő kakaó, kávé, tea, déligyümölcs termelők életének jobbá tételéhez és a környezeti fenntarthatósághoz. 2016-2017-ben a TVE kampányt indít azért, hogy meggyőzze a legnagyobb magyar szupermarketláncokat, hogy üzleteikben a fairtade, méltányos kereskedelmi termékek széles köre elérhető és könnyen megtalálható legyen, és így vásárlásainkkal, forint szavazatainkkal könnyen támogathassuk a méltányos körülmények között termelőket.

A TVE évek óta keményen dolgozik a közösségi mezőgazdálkodás rendszerének hazai elterjedésén. Hisszük: ez méltó megélhetést nyújt a gazdának, egészséges és finom élelmiszert a fogyasztónak, egyensúlyban van a környezettel. A TVE egész Európában egyedülálló képzési és fejlesztési programot hozott létre, közel húsz közösséggel dolgozunk, melyek közül többen a TVE képzésének segítségével indultak. Szeretnénk folytatni a közösségi mezőgazdaság elterjesztését és felvirágoztatását.

                Követeknek

1) Töltsd ki a jelentkezési lapot.

2) Ezután mi segítünk neked abban, hogy néhány perc alatt összeállítsd saját egyéni kampányodat, ami egy egyedi weboldal lesz.

3) A kész oldalt oszd meg minél több emberrel, akitől ajándékra számítasz, de szívesen kéred őket inkább egy Jó Ügy támogatására.

4) Az adományok közvetlenül az Tudatos Vásárlók Egyesületéhez fognak érkezni.

Jelentkezési lapSZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

12 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok