SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Méltósággal kísért percek, órák, napok…

2020.03.10

Jó ügy gazdája: Pálferi Alapítványa a Teljes Életért – Pálferi Karitász
Adományok összege: 0 FtA törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház munkájához közvetlenül kapcsolódó, a beteg gyermekek ápolását szolgáló speciális elektromos ágy megvalósítására szeretnénk gyűjteni.

A Tábitha -Ház küldetése, hogy a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekeknek és családjuknak nyújtsanak támogatást egy olyan helyzetben, amikor már nincs segítség. A Tábitha két fő szolgáltatása az életvégi támogatás és a mentesítő szolgáltatás.

A fenti célok megvalósításához 1.000.000 Ft-ot szeretnénk gyűjteni.

Az önkéntesekből álló Pálferi Karitász a tavalyi évben új tervekkel, új tagokkal kezdte el megálmodni és megvalósítani 2020-as év programjait.

A 2019-es Vivicitta szép emlékei és a Pálferis közösség által megfogalmazott igény a futóközösség újbóli életre hívására indította el annak gondolatát, hogy az idén is részt vegyünk a tavasz első nagy futó rendezvényén. Együttes elvárásunk volt az is, hogy ezt a futást is egy nemes cél támogatásával egybekötve valósítsuk meg.

Választásunk a Törökbálinton található Tábitha Házra esett, amely Magyarország egyetlen gyermekhospice intézménye.  Az intézményt a Pálferi Karitász tagokkal közösen meglátogattuk. Egyrészt mélyen megérintődve, másrészt érezve a Jó Ügy nemességét megerősített bennünket.

A futócsapatunk adománygyűjtése a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház munkájához közvetlenül kapcsolódó, a beteg gyermekek ápolását szolgáló speciális elektromos ágy megvalósítása.

Pár héttel ezelőtt kezdtük meg a futócsapat szervezését. A jelentkezők száma jelenleg meghaladta a 40 főt. Óriási öröm számunkra látni, olvasni azt, hogy a futás és Pálferi szeretete mellett a másokért való önzetlen tenni akarás, az elesettségben is az embert meglátó közösség alakult ki a futócsapatunk tagjaiból. Nők, férfiak, fiatalok, idősek egyaránt rövidebb és hosszabb távokon is futunk majd.

A futópályán kívül szombaton és vasárnap is minél nagyobb létszámú szurkolói csapattal szeretnénk jelen lenni. A szervezetek között felállított sátrunkban pedig a Pálferis közösség szellemiségét, hitvallását tükröző színvonalas programok megvalósításán dolgozunk.  

Nagy örömünkre Pál Feri is csatlakozik hozzánk szombaton egy rövid időre.

Bízunk benne, hogy a Pálferi Karitász szívügye elér az emberekhez, közös üggyé válik, és együtt el fogjuk érni a kitűzött célunkat.

Polcz Alaine szavaival kívánunk csapatunknak sikeres helytállást:
“Olyan mintát kaptam, mely szerint nem a szépség, az ész a fontosak, hanem valami egészen más. És az, hogy mit hogyan mondunk. Persze mondhatunk sok mindent, nem kell félni, hogy melyik szavunk hova esik és mi lesz belőle, de amit szívből mondunk, az tényleg belehullik a lelkünkbe, mint egy mag. Ilyen vagy, olyan vagy, nem számít, ha mindeközben szeretnek.”  Követeknek

Gyertek fussatok velünk és segítsetek pénzt gyűjteni, hogy a Thábita házban méltőságukat megőrizve kísérhessék a családokat!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

0 Ft
Kapcsolódó események