SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Művészetterápia autizmussal élő fiataloknak

2017.03.08

Jó ügy gazdája: Autistic Art Alapítvány
Adományok összege: 326 011 FtAz alkotás a szabadságról szól. Szépséges. Te választod a színeket, te húzod a vonalat, és te döntöd el, az meddig tartson, egyenes legyen-e avagy görbe. Kikapcsolod a külvilágot és közben teremtesz egy újat. Benne vannak küzdelmeid, félelmeid, boldog pillanataid. Az alkotás pedig segít, épít.

Hidd el, az autizmussal élő fiatalok is képesek művészeti értéket teremtő alkotásokat létrehozni. Az Autistic Art Művészeti Program keretében a fiatalok szabadon alkotnak. Te pedig rajzaikon keresztül megismerhetsz egy zárt, nagyon különleges világot.

Rajzaik segítségével újabb alkotások születnek. A grafikák hernyóselyem sálakra, noteszekre, iskolai füzetekre, finom csokoládék, bonbonok dobozaira és borok üvegeinek címkéire kerülnek. https://shop.autisticart.hu/

Mi, az Autistic Art Alapítványnál azért dolgozunk, hogy az autizmussal élő gyermekek és felnőttek életkörülményeit javítsuk. 10 autista fiatalok számára kialakított lakóotthont támogatunk. Művészeti programunk 2 lakóotthonban indult, ma már 6 helyszínen zajlik, 60 fiatal bevonásával.

 

Segíts Te is, hogy még több ember előtt kinyíljon e világ! Adományoddal a művészetterápiás programok fennmaradásához járulsz hozzá.

 

Autistic Art, ahol a design és a jótékonyság találkozik.Követeknek

Gyertek fussatok velünk, nyissuk ki a mi világunkat, hogy megismerhessük másokét!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

326 011 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok