SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Ne sétálj el mellettem, sétálj értem, de még jobb, ha együtt sétálsz velem!

2018.08.09

Jó ügy gazdája: Pálferi Alapítványa a Teljes Életért
Adományok összege: 456 100 FtA Vakok Batthyányi László Gyermekotthonában élő gyermekek és fiatalok számára fejlődésüket elősegítő programok szervezése

A Pálferi Karitász (PFK)  abból a mindenkiben benne élő mély érzésből alakult meg 2013 áprilisában, hogy szeretünk másoknak segíteni, illetve, hogy adni öröm és jó, együtt, közösségben pedig még inkább.
Önkéntes közösségünk számára az egyik elsődleges szempont, hogy olyan kezdeményezések, intézmények mellé álljunk, ahol az integráció, az egymás felé szeretettel való odafordulás meg tud mutatkozni, illetve, hogy láttassunk olyan történeteket, ami a hétköznapi ember számára sokszor láthatatlan marad. Programjaink során igyekszünk minőségi, szakmai, az önkéntesek számára is örömet adó munkát végezni.

A PFK jó kapcsolatot ápol a Vakok Batthyányi László Gyermekotthonával, ahová rendszeresen jár egy kisebb csapata önkénteskedni.

Gyűjtésünk fő célja: szeretnénk az otthonban élő gyerekek számára a jövőben is minőségi programokat vinni. Gondolunk itt olyan kreatív foglalkozásokra, melyek a látássérültek számára is maradandó élményt okozhatnak, mint például mese, művészet, vagy zeneterápia. Emellett szeretnénk számukra egyéb zenés foglalkozásokat is biztosítani, egyrészt, mert néhányuk bámulatosan nagy zenei tehetséggel van megáldva, másrészt pedig tapasztalataink szerint a zene közös örömét együtt meg tudják élni látássérült és ép társaink egyaránt, ezzel is segítve az integrációt. Továbbá szeretnénk a gyerekeket külsős programokra eljuttatni pl.: kirándulni vinni őket.

Szeretnénk a séta alkalmával bevonni őket is, így Nagyköveteink megduplázódnak, mert párban sétálnak egy-egy látássérült vagy halmozottan fogyatékos, akár kerekesszékes fiatallal.

Az intézmény példaértékű munkát végez, csendben, szerény körülmények között.
 

 Követeknek

Gyertek gyűjtsetek és sétáljatok velünk napfelkeltét nézni, hogy a Vakok Batthyányi László Gyermekotthonában élő gyermekek és fiatalok számára, fejlődésüket elősegítő programok szervezhessünk!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

456 100 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok