SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

NoBadKids – nincs rossz gyerek, csak meg nem értett.

2019.03.10

Jó ügy gazdája: Pressley Ridge Magyarország Alapítvány
Adományok összege: 578 000 FtPressley Ridge Alapítvány a „zavaró és nehezen szerethető” (viselkedészavaros) gyerekekért, közösségbe illeszkedésük támogatásáért

A Pressley Ridge Magyarország Alapítvány 2003 óta foglalkozik gyerekek és családok segítésével. Magyarországon a viselkedésük miatt „problémásnak” vagy „rossznak” bélyegzett gyerekek és fiatalok oktatását, segítését, gondozását végezzük úgy, hogy mindeközben kiemelt figyelmet fordítunk a családokkal, a nevelőkkel és a pedagógusokkal való együttműködésre, a velük való közös munkára. Speciális módszerrel segítünk az érzelmileg zavart és viselkedésükkel gondot okozó fiataloknak. Programjaink elsősorban abban segítik a gyerekeket és fiatalokat, hogy magatartás- és viselkedészavaraikat kezelni tudják, tanulmányi teljesítményüket javítsák és a társadalomban elfogadott viselkedési formákat elsajátítsák.

Jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több olyan 6-18 éves gyereknek tarthassunk szociális készségfejlesztő foglalkozásokat, akiknek a fejlődését, képességeinek kiteljesítését a saját viselkedése akadályozza.

Ezek a gyerekek:

  • Iskolájukban küzdenek a beilleszkedéssel
  • Perifériára szorultak
  • Nehezen és rosszul építenek kapcsolatokat
  • Sokszor áldozatai iskolai bullying-nak
  • Viselkedésük miatt gyakori büntetések elszenvedői
  • Önbizalmuk csökkent, gyakran szoronganak
  • Szélsőséges esetben önromboló hajlamot mutatnak.

A foglalkozásokat a Pressley Ridge Alapítvány szakemberei végzik, akik a Re-EDukációs szemléletre építve az élménypedagógia, krízisintervenció eszköztárát és a trauma-fókuszú ellátás (NMT) diagnosztikai eszközt és szemléletet alkalmazzák. Hisszük, hogy a gyerekek erősségeire építő megoldásokra van szükség a tanulási, érzelmi vagy beilleszkedési nehézségekkel küzdő gyerekek és fiatalok ellátásában.

 

 Követeknek

Gyertek fussatok és gyűjtsetek velünk, hogy a "rossz gyerekek" is jók lehessenek!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

578 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok