SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Őrzők Jótétfutás a Tűzoltó utcai Gyermekklinika betegeiért és a műtő felújításáért

2016.03.04

Jó ügy gazdája: Őrzők Közhasznú Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért
Adományok összege: 1 183 762 FtMindenki tudja, hogy emberfeletti, különleges képességekkel nemcsak Superman, Amerika Kapitány, a Csodanő és a többi akcióhős rendelkezik! Mi is számtalan hétköznapi ruhába bújtatott szuperhőst ismerünk, itt élnek közöttünk és klasszabbak, mint filmbéli társaik együttvéve. Ők azok a gyerekek, fiúk és lányok, kicsik és nagyok, akik hosszú hónapokig, olykor évekig kűzdenek felnőtteket is megszégyenítő bátorsággal és kitartással a rák ellen. Ők azok, akik komolyabb bajkeverők ellen kűzdenek mint a jól ismert mozihősök. Ők azok, akik nap mint nap nehéz próbákat állnak ki.

Mi, az Őrzők Alapítvány futónagykövetei értük, a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán gyógyuló gyermekekért futunk. Erőt és reményt adunk nekik és szüleiknek, valamint támogatást gyűjtünk orvosi eszközökre, körülményeik javítására. Hiszen tény: az időben diagnosztizált, és megfelelő kezelésben részesített gyermekek közel 80%-a meggyógyul, és teljes életet élhet. Itt a lehetőség, hogy Te is Szuperhős legyél! Csatlakozz Futónagyköveteink közé és adj esélyt kis hőseinknek!

2016-ban az Őrzők Alapítvány a Gyermekklinika sebészeti műtőjének felújítását tűzte ki célul. A műtő nem csak az általános gyermekgyógyászati műtétek miatt fontos, hanem azért is, mivel ezen a klinikán kezelik az összes rosszindulatú daganatos- leukémiás betegek közel 50%-át.Követeknek

Gyertek és fussatok velünk a Tűzóltó utcai Gyermekklinika sebészeti műtőjének felújításáért!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

1 183 762 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok