SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Otthon egy életre! – Építsünk otthont autista és egyéb értelmi fogyatékkal élő felnőttek számára!

2017.04.27

Jó ügy gazdája: Patrónus Ház Nonprofit Kft.
Adományok összege: 125 000 Ft  • Hazánkban becslések szerint közel 100.000 autista él. Számukra a társas kapcsolatok és kommunikáció mindennapi nehéséget okoz. De abban nem különböznek másoktól, hogy ők is szeretnének önálló életet élni, dolgozni, barátokat szerezni!
  • A felnőtt önálló életük megteremtéséhez szeretnénk létrehozni egy 12 fő befogadására alkalmas otthont, ahol az önálló élettér mellett biztonságos, vidám, térben és vizuálisan is akadálymentesített környezetben élhetnek életük végéig.
  • Családi érintettség kapcsán határoztuk el, hogy teszünk az ügy érdekében és létrehoztuk cégünket, melynek fő célja az otthon megépülése. Az építkezéshez szükséges ingatlant önerőből már biztosítottuk. A következő lépés az otthon felépítéséhez szükséges látványtervek és építési engedélyeztetéshez szükséges tervrajzok és dokumentációk összeállítása az építkezés megkezdése előtt. Ezen dokumentációk elkészítéséhez szükséges pénzforrás megteremtése most a célunk.
  • Ha adománnyal szeretnéd segíteni céljaink elérését, akkor vedd fel követeink egyikével a kapcsolatot!

 

Bővebb információt rólunk és céljainkról a www.patronushaz.hu oldalon találsz.Követeknek

Legyél Te is aktív segítő az otthon létrehozásában! Ha szeretnél követként csatlakozni, akkor keress minket az info@patronushaz.hu címen.SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

125 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok