SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Az otthon melege

2016.11.14

Jó ügy gazdája: Habitat for Humanity Magyarország
Adományok összege: 0 FtA karácsony legszebb pillanatait a szeretteinkkel otthon együtt töltött idő jelenti. Sokaknak azonban ez nem adatik meg.

A Habitat for Humanity 20 éve dolgozik Magyarországon azért, hogy minden ember méltó otthonban élhessen és tölthesse az ünnepeket is. Jelenlegi programjainkban hajléktalan embereknek és a hajléktalanság szélén álló, átmeneti otthonban élő családoknak segítünk megfizethető szociális bérlakásba költözni. Idén 2 hajléktalan embernek, 2 párnak és 4 átmeneti otthonban élő családnak segítünk így. Segíts Te is, hogy még több család számára legyen természetes, hogy az ünnepeket méltó, biztonságos és megfizethető otthonban tölti!

Kérünk, hogy idén karácsonykor ajándék helyett segítségnyújtással szerezz örömöt!

            

          Követeknek

Idén karácsonykor ajándék helyett segítségnyújtással szerezz örömöt! Támogasd a Habitat for Humanity Magyarország adománygyűjtő kampányát, hogy még több család tölthesse a karácsonyt méltó, biztonságos és megfizethető otthonban!

Csatlakozz !

1) Töltsd ki a jelentkezési lapot.

2) Ezután mi segítünk neked abban, hogy néhány perc alatt összeállítsd saját egyéni kampányodat, ami egy egyedi weboldal lesz.

3) A kész oldalt oszd meg minél több emberrel, akitől ajándékra számítasz, de szívesen kéred őket inkább egy Jó Ügy támogatására.

4) Az adományok közvetlenül a Habitat for Humanityhez fognak érkezni.

Jelentkezési lapSZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

0 Ft
Kapcsolódó események