SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Sorsokban gondolkodunk

2018.08.08

Jó ügy gazdája: Van Esély Alapítvány
Adományok összege: 3 199 300 FtHiszünk benne, hogy mindenki magában rejti a kulcsot a változáshoz, legyen szó Rólad vagy egy hajléktalan emberről. A Van Esély Alapítványnál azért dolgozunk, hogy egy-egy otthontalan embernek, családnak meg tudjuk adni azt a kezdő lökést, ami kivezeti kilátástalannak tűnő helyzetéből.

Esélyteremtő beruházás, hogy mindannyiunknak jobb legyen

Követeink most azért gyűjtenek, hogy néhány újabb hajlék nélkül élő embernek, súlyos lakhatási szegénységben élő családnak tudjunk összetett segítséget nyújtani. Adományaitok révén finanszírozzuk a szakmaszerzést, munkaeszközhöz jutást, fizetjük a szakmai támogatást biztosító szociális munkás díját és az esetmegbeszélő csoportokat. A hajléktalan emberek legtöbbször súlyosan traumatizáltak, ezért mostantól a megrázó életutakat feldolgozó egyéni-, és családterápiát is biztosítanánk.

  • Hiszel abban, hogy sorsunkat mindannyian alakíthatjuk?
  • Szeretnéd, hogy a pszichoterápiás lehetőségek a legszegényebbekhez is eljussanak?
  • Fontosnak tartod, hogy aki szeretne, tanulhasson, dolgozhasson, elindulhasson és haladhasson előre?

Ha igen, kérjük támogasd programunkat!  Ha Te hiszel bennük, a hajléktalan emberek újra hinni kezdhetnek önmagukban.

Adományaitokat egy-egy konkrét személy vagy család támogatására fordítjuk, vagyis képzési támogatásra, munkaeszköz beszerzésére, szociális munkás-, és terápiás segítségnyújtásra, valamint a segítők szakmai háttér-támogatására költjük.

Egy ilyen egyedi program  kb. 300-450 ezer forintba kerül. Ez az esélyteremtő beruházás sokszorosan megtérül a társadalom, vagyis mindannyiunk számára, hiszen általa adófelhasználóból adóbefizetővé válhat egy jelenleg hajléktalan ember.

Az adományaitok felhasználásáról, a program alakulásáról és a támogatott emberek sorsáról részletesen beszámolunk majd nektek a facebookon.Követeknek

Gyertek gyűjtsetek és sétáljatok valünk napfelkeltét nézni, hogy minél több hajléktalan megtalálja a saját kulcsát ahhoz, hogy új esélyeket kapjon!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

3 199 300 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok