SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

STOP ENDO – Mert ami 200.000 nőt érint, az ellen tenni kell!

2018.08.27

Jó ügy gazdája: „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány
Adományok összege: 415 400 FtMindenki ismer olyan nőt a környezetében, aki fájdalmas menstruációt él át hónapról hónapra. Lehet, nem is mer róla beszélni, mert azt tanulta, ez így normális. Pedig NEM KELL ELFOGADNIA! Nem természetes állapot! A megfelelő információkkal, a tünetek minél korábbi felismerésével AZ ENDOMETRIÓZIS kezelhető! VAN MEGOLDÁS! ISMERTESSÜK MEG EGYÜTT a felnövekvő generációval az endometriózist és annak tüneteit.

Az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány a középiskolás lányokat célzó edukációs kampányával szeretné eljuttatni A MEGFELELŐ INFORMÁCIÓT mindenkihez! A fájdalommentes élet, a sikeres gyermekvállalási tervek is megvalósíthatóak!

Váljanak Lányaink tájékozott Nőkké, akik óvják női egészségüket!

Az adományokból egy, a korosztály számára könnyen érthető, prevenciós célú, az endometriózist bemutató és vizsgálatokra buzdító előadássorozat elindítását tervezzük a középiskolákban.

Az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány azért dolgozik, hogy felhívja a figyelmet az endometriózisra és segítse az érintetteket, mindezt az orvos szakma támogatásával. Hazánkban több mint 200.000 nő szenved ENDOMETRIÓZISban, a betegség felismerési ideje akár 9 évre is elnyúlhat. Így AZ INFORMÁCIÓ sok esetben önmagában is egyfajta „GYÓGYÍTÓ” TÉNYEZŐ, hiszen előrehozhatja a megfelelő endometriózis terápia elkezdésének időpontját.Követeknek

Gyertek gyűjtsetek és sétáljatok velünk napfelkeltét nézni, hogy minden lány hozzájusson az információkhoz az endimetriózisról!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

415 400 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok