SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Sulinyugi – Tanuljunk lazítani is!

2017.04.26

Jó ügy gazdája: Lélekkel az Egészségért Alapítvány
Adományok összege: 240 000 FtA kutatások szerint minden 4-5-dik gyerek érintett a stresszben és a pedagógusok 20-30 %-a a kiégés súlyosabb jeleit mutatja.

Alapítványunk a kiégés megelőzését, a krónikus stressz kezelését tűzte ki célul.  Sulinyugi nevű programunk keretében a kiégés korai megelőzéséért iskolai stresszkezelő foglalkozásokat tartunk. A tanárok és a gyermekek lelki egészségnevelését, az iskolai stressz csökkentését 7 éve végezzük eredményesen.

Hiszünk abban, hogy mindenki képes a saját feszültségét kezelni. Fontosnak tartjuk, hogy tanítsuk ezt meg a gyerekeknek már az iskolai keretek között, hogy az iskolai évek és később a munkahelyi körülmények nehezebb pillanatait tudatosabban és kiegyensúlyozottabban kezeljék.

Egészségfejlesztő szakpszichológusaink különböző korú iskolás gyermekek számára, saját korcsoportjuknak megfelelő nyelvezettel dolgozták ki a stresszkezelés alapjait és a feszültségoldó technikákat megmutató tréningjeinket. A programok segítségével a gyerekek képesek feszültségüket kezelni egy dolgozat, vagy vizsga előtt, tudják, hogy töltődjenek fel egy fárasztó pillanatban, ismerik, mire van szükségük, ahhoz, hogy levezessék túltengő energiáikat.

A pedagógusok számára nyújtott, iskolai színterű kiégés megelőzését támogató tréningek segítenek számukra a feltöltődésben. Az iskolai programjaink a résztvevők számára díjmentesek, a programunkra a jelentkezések folyamatosak. A gyerekprogramokon elhangzott információkat a szülőkhöz is eljuttatjuk, így a nyugodt otthoni légkört is támogatjuk.

A beérkező adományokat a várólistán szereplő, motivált iskolákra szeretnénk költeni.Követeknek

Gyertek és fussatok velünk a stresszmentes sulikért!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

240 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok