SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Sulinyugi – Tanuljunk lazítani is!

2018.04.11

Jó ügy gazdája: Lélekkel az Egészségért Alapítvány
Adományok összege: 46 000 FtA kutatások szerint minden 4-5-dik gyerek érintett a stresszben.

Alapítványunk a kiégés megelőzését, a krónikus stressz kezelését tűzte ki célul.  Sulinyugi nevű programunk keretében a kiégés korai megelőzéséért iskolai, ingyenes, könnyed, játékos stresszkezelő foglalkozásokat tartunk. A tanárok és a gyermekek lelki egészségnevelését, az iskolai stressz csökkentését 7 éve végezzük. Programunk eddig több mint 4700 gyerekhez jutott el, 190 osztály kapta meg, 45 iskolában.

Hiszünk abban, hogy mindenki képes a saját feszültségét kezelni. Fontosnak tartjuk, hogy tanítsuk ezt meg a gyerekeknek már az iskolai keretek között.

Egészségfejlesztő szakpszichológusaink korcsoportokra bontva, megfelelő nyelvezettel dolgozták ki a stresszkezelés alapjait az iskolás gyermekek számára. A programok segítségével a gyerekek képesek feszültségüket kezelni egy vizsgahelyzet előtt, tudják, hogy töltődjenek fel egy fárasztó pillanatban, ismerik, mire van szükségük, ahhoz, hogy levezessék túltengő energiáikat.

Programunkra a jelentkezések folyamatosak. A gyerekprogramokon elhangzott információkat a szülőkhöz is eljuttatjuk, így a nyugodt otthoni légkört is támogatjuk.

Tervünk, hogy országossá tesszük programunkat. Budapest és környéke mellett már Debrecenben is dolgoznak képzett önkénteseink. Az anyagi források megteremtésével a programot Pécsre visszük.

A beérkező adományokat a budapesti, debreceni és pécsi önkéntesek képzésére költjük, amin keresztül több száz iskolás gyermekhez jut el a Sulinyugi.

  

 Követeknek

Gyertek fussatok és gyűjtsetek velünk a stresszmentes iskolákért!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

46 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok