SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Szabad teret a civileknek! - AURÓRA közösségi tér támogatása

2019.08.27

Jó ügy gazdája: Marom Klub Egyesület
Adományok összege: 106 000 FtAz AURÓRA 120 közösségi és civil program biztos anyagi hátterét fogja megteremteni adománygyűjtő követei és az Új Nap Új Remények adománygyűjtő akciójának segítségével.

Az elmúlt közel 5 évben a budapesti AURÓRA mint SZABAD TÉR évente több száz civil szervezet programjának adott otthont. Megannyi koncert, buli és más kulturális esemény mellett, a házban jelenleg is 12 civil szervezet irodája található meg a Budapest Pride-tól az olyan szervezetekig, mint a Roma Sajtóközpont, az Utcajogász vagy a Közélet Iskolája.

Az Auróra legfőbb célja, hogy teret adjon olyan közösségeknek, akik hisznek a társadalmi igazságosságban, és akik közösen dolgoznak egy egyenlőbb és szabadabb világért!

Az AURÓRA közösségi ház működése, és ebből adódóan a civil szervezetek irodáinak fenntartása és eseményei veszélybe kerültek egy vitatható körülmények között hozott határozat és a folyamatos önkormányzati támadások miatt. Az Auróra ugyanis a közösségi házban működő Kioszk vendéglátó egység működtetésének segítségével tud kedvezményes irodabérlést, termeket, eseményeket biztosítani az összes civil és kulturális szervezet és közösség számára.

A Kioszk pultjának 10 óra utáni bezáratása jelentős bevételkiesést eredményez, mely hosszú távon az AURÓRA ellehetetlenítéséhez vezet.

A bevételkiesés miatt fordulunk a közösségi finanszírozáshoz és reméljük a segítségetekkel átvészeljük ezt a nehéz időszakot, amely alatt  továbbra is zavartalanul működhet közösségi szabad térként az AURÓRA

 Követeknek

Gyertek, sétáljatok velünk napfelkeltét nézni és gyűjtsetek, hogy az AURÓRA továbbra is szabad tér maradhasson.SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

106 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok