SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

1 év tanodai és koragyekkori fejlesztés 100 hátrányos helyzetű gyereknek

2019.08.11

Jó ügy gazdája: InDaHouse Hungary Egyesület
Adományok összege: 2 422 000 FtAz InDaHouse Hungary önkéntes program 2014 óta dolgozik hátrányos helyzetű gyerekekkel Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, 4 kis faluban. Koragyerekkori és a tanodai foglalkozásokat tartunk 100 helyi gyerekeknek.

Az óvodás és kisebb gyerekekhez és családjukhoz házhoz járnak önkénteseink koragyerekkori fejlesztő foglalkozásokat tartani, azzal a céllal, hogy a gyerekek iskolához szükséges készségeit fejlesszék.

A tanodai programunkban hétvégente tartunk egyénre szabott fejlesztő foglalkozásokat az iskolás gyerek számára. Minden gyerek számára képességeinek és érdeklődési körének megfelelő feladatlapot készítünk hétről hétre. A gyerekek egyéni fejlesztését mentorálással kísérjük. 

Az adománygyűjtő kampányunkban ezeknek a fejlesztő foglalkozásoknak a fenntartási költségeire gyűjtünk. Kérünk, hogy támogasd a jó ügyünket te is!

Programunkról bővebben: https://indahousehungary.hu/rolunk/
Követeknek

Gyertek sétáljatok velünk napfelkeltét nézni és gyűjtsetek velünk, hogy a tanodánkba járó gyerekek is jobb eséllyel indulhassanak az életbe!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

2 422 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok