SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Telefonszolgálat a rákbetegekért

2018.08.30

Jó ügy gazdája: Magyar Rákellenes Liga
Adományok összege: 201 761 FtA rákbetegek számára a diagnózis közlése hatalmas lelki teher, aminek feldolgozása időt és szakértő segítséget igényel. Jó tudni, hogy ilyenkor van hova fordulni, a Magyar Rákellenes Liga sokféle módon tud segíteni!

A gyógyulás folyamata sem egyszerű: a betegekben folyamatosan merülnek fel kérdések a kezelésekkel, mellékhatásokkal, táplálkozással, életmóddal kapcsolatban és félelmekkel, szorongásokkal is meg kell küzdenie.

„Együtt a rák ellen” Telefonos Lelkisegély és Információs Szolgálatunk célja, hogy lelki segítséget és hiteles információt biztosítson az érdeklődőknek. A hívásokat képzett önkénteseink fogadják.

A szolgálat fő sajátossága az anonimitás: a hívónak nem kell bemutatkoznia és ügyelőink sem mondhatják meg nevüket, számmal azonosíthatók. Így nagyobb a bizalom, könnyebb a probléma feltárása és tabu témák is bátran érinthetők. A gyász feldolgozásában is segítünk.

Telefonszolgálatunk 1993 óta működik. Büszkék vagyunk rá, hogy ma Magyarországon ez az egyetlen ingyenesen elérhető telefonos segítség rákbetegek részére.

2017-ben több mint ezer esetben tudtunk segíteni a hozzánk fordulóknak. Szeretnénk szolgáltatásunkat továbbra is ingyenesen nyújtani és minél több rászoruló számára biztosítani. 50.000 Ft szükséges ügyelőink egynapos továbbképzéséhez, egy ügyeleti napot pedig 10.000 Ft-ból tudunk finanszírozni.

Kérünk, támogasd munkánkat lehetőséged szerint.

Minden adomány reményt ad a betegeknek!

További információk:

https://rakliga.hu/hogyan-segitunk/Követeknek

Gyertek gyűjtsetek és sétájatok velünk napfelkeltét nézni, hogy a rákbetegeknek legyen hova fordulni, amikor kicsúszik a lábuk alól a talaj.SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

201 761 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok