SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Tűzz ki egy távot, hogy a cigánytelepen élők is célba érhessenek!

2018.07.17

Jó ügy gazdája: BAGázs Közhasznú Egyesület
Adományok összege: 882 500 FtEmlékszel az első lefutott kilométereidre, félmaratonodra, esetleg maratonodra? Milyen volt meghatározni a távot, kitartani mellette, keményen dolgozni érte? Milyen eufórikus érzés volt, amikor először sikerült lefutni?

A Bagázs Egyesület azért dolgozik, hogy a cigánytelepen élők is elérhessék céljaikat; esélyük legyen úgy is, hogy nem ugyanarról a rajtvonalról indulnak, mint mások.

Sokan már teljesítették a résztávokat: a Bagázs munkájának elmúlt 7 éve alatt a bagi telepen nőtt az iskolába járók száma, az önmagukról gondoskodni tudók száma; csökkent az analfabetizmus és az adósságok mértéke. Mindehhez olyan kitartásra van szükség, mint egy maratoni táv lefutására.

Azért, hogy felnőttként befejezzék az általános iskolát, heti háromszor járnak Felnőttoktatásra - akkor is, ha munka és család mellett kell időt szakítani rá.

Hogy kikerüljenek az adósságcsapdából, Adósságkezelés programon vesznek részt és felelősséget vállalnak tartozásaikért - akkor is, ha törlesztésük elsőre szinte lehetetlennek tűnik.

Hogy munkát találjanak, Álláskereső csoportra járnak, önéletrajzot írnak és elindulnak az első interjúra - akkor is, ha szinte még soha nem hagyták el a telepet.

Most te is tehetsz azért, hogy ezek a célok megvalósuljanak: tűzz ki magad elé egy távot és egy összeget, fuss magadért és a telepeken élőkért!

Legyen az hat, tizenegy vagy akár negyvenkét lefutott kilométer; tízezer, ötvenezer vagy százezer összegyűjtött forint: bizonyítsd magadnak és mindenkinek, hogy képes vagy rá! Hogy a telepen élők is bizonyíthassanak - maguknak és az egész társadalomnak.

Támogasd a BAGázst, hogy egy olyan társadalomban éljünk, ahol mindenkinek esélye van célba érni!

3000 Ft-ból egy telepi gyerek jutalomkirándulását finanszírozod.

5000 Ft-ból két telepi felnőttet támogatsz az álláskeresésben.

10 000 Ft-ból nyolc felnőtt vehet részt egy Felnőttoktatás tanórán.

  Követeknek

Gyeretek fussatok és gyűjtsetek velünk, hogy mindenki célba érhessen!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

882 500 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok