SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Felesleges ajándék helyett egy család ünnepi vacsorája

2016.11.18

Jó ügy gazdája: Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Adományok összege: 15 000 FtNem jut eszedbe semmi, amire aminek igazán örülnél idén Karácsonykor, mindened megvan már, amire szükséged van? Sok család számára az lenne a legnagyobb ajándék, ha ünnepi vacsora kerülhetne az asztalra… Most Te is segíthetsz, kérj ajándékba jócselekedetet!

Az ünnepek közeledtével egyre több kérés érkezik hozzánk a nélkülözőktől. Élelmiszermentő munkánk során az adományok értékét megsokszorozzuk,  1000 Ft-ból, melyet működésünkre fordítunk, 18 családot tudunk ellátni élelmiszercsomaggal. Szívesen kapnál idén egy újabb bögre vagy gyertya helyett valami igazán értékeset? Semmi nem szebb ajándék, mint a segítés öröme! Kérd meg családodat, barátaidat, hogy az ajándékodra szánt összegből támogassák élelmiszermentő munkánkat. Minden 1000 Ft felajánlásból, melyet működésünkre fordítunk, 18 család asztalára kerülhet étel Karácsonykor!

Miközben évente 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg halmozódik fel Magyarországon, az éhezők száma egyre nő! Ha a felhalmozódott felesleg mind a rászorulók asztalára kerülhetne, az éhezés felszámolható lenne.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2005 óta működő nonprofit szervezet. Célunk, hogy összegyűjtsük a felhalmozódó élelmiszerfeleslegeket és ingyenes élelmiszeradományként eljuttassuk azokat 300 000 magyarországi rászorulóhoz, ezzel elősegítve a szegénység és az alultápláltság csökkenését.

              Követeknek

Gyere és ajánld fel Karácsonyi ajándékaid értékét, hogy más is terített asztalnál vacsorázhasson!

1) Töltsd ki a jelentkezési lapot.

2) Ezután mi segítünk neked abban, hogy néhány perc alatt összeállítsd saját egyéni kampányodat, ami egy egyedi weboldal lesz.

3) A kész oldalt oszd meg minél több emberrel, akitől ajándékra számítasz, de szívesen kéred őket inkább egy Jó Ügy támogatására.

4) Az adományok közvetlenül a Magyar Élelmiszerbank Egyesülethez fognak érkezni.

Jelentkezési lapSZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

15 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok