SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

„Vak” kirándulás a Tisza-tónál

2017.07.18

Jó ügy gazdája: Bízz Vakon! Közhasznú Egyesület
Adományok összege: 131 000 FtItt a nyári szezon, a nyaralások, utazások ideje.

Ugye, te is nagyon várod a szabadságod első napját, amikor végre elindulhatsz, kikapcsolódhatsz, új helyekre látogathatsz el, új illatok és ízek vesznek körbe.

De mi a helyzet akkor, ha nem látsz..? Ha esetleg nincs lehetőséged elutazni.. vagy talán lenne, de tudod, hogy kell melléd mindig valaki, aki segít a közlekedésben, a városban történő eligazodásban, a foglalásban, rendelésben…mindenben… de senki sincs, aki épp ráérne, vagy csak nem szeretnél szívességet kérni…

A közösséghez tartozás, a biztonságos közeg, az új élmények és impulzusok utáni vágyódás ugyan úgy megmarad, csak a körülmények változnak..

Szervezésünk pont ezeket a „körülményeket” hivatott megoldani: nemcsak az anyagi hátteret szeretnénk biztosítani, de a látó kíséret és asszisztencia feladatát is, melynek köszönhetően látássérült társaink is gond nélkül csatlakozhatnak és élvezhetik a programokat anélkül, hogy le kellene mondaniuk bármiről is.

A szervezés során levennénk a terhet a résztvevők válláról. Elintéznénk mindent, illetve szeretnénk az utazást, a szállást és a teljes étkezést is biztosítani két napra a teljes csoport számára.

Hogy megvalósíthassuk a programot, arra szeretnénk buzdítani téged, hogy bármekkora összegű pénzadományoddal támogasd célunkat, hogy egy megközelítőleg 25-30 fős látássérült csapat és kísérőik részére kirándulást szervezhessünk a Tisza-tónál. KöveteknekSZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

131 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok