SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

„Van 2 perced…?”

2019.08.08

Jó ügy gazdája: Autistic Art Közhasznú Alapítvány az Autista Lakóotthonokért
Adományok összege: 238 300 FtEdukációs kisfilm kicsiknek (és nagyoknak) - autizmussal élő társainkról

 

Azt mondják, egy generációnyi mély szeretettel nevelő szülő megváltoztathatná a következő generációt, és ezzel: A VILÁGOT.

De azt kérdezed, hogyan, igaz?!

Hiszen valóban számtalan üggyel találkozunk nap, mint nap, amely támogatásra szorul, amelyet oly könnyedén, pici erőfeszítéssel felkarolhatnánk, és segíthetnénk, azonban sokszor magunkra maradunk és elakad tenni akarásunk. Mégis hogy legyen fülünk a hallásra, szívünk az ügyhöz, eszközünk a megoldáshoz?

Mi most találtunk egy megoldást: az új, friss, mindenképpen erős és izgalmas gondolatért nem kell messzire mennünk, sokszáz könyvet elolvasnunk. Egyszerűbb: tanuljunk a fiataloktól, tanuljunk gyermekeinktől, mert az ő lelkük tiszta, személyiségük nyitott, maximálisan elfogadó.

Autizmussal élő társaink életében az első számú nehézségi faktor a társadalom maga. Bizony, a nekünk természetes közegben ők sokszor furcsának tűnnek, nehezen kezelhetőnek. Szomorú tény, de a legtöbben szinte azonnal negatív gondolatokat társítunk hozzájuk, pedig, ha eszünkbe jutna, hogy talán autizmussal élnek… abban a 2 percben igazán ELFOGADÓVÁ válhatnánk.

Igen, ilyen rövid idő is elegendő ahhoz, hogy változtassunk hozzáállásunkon.

Ezért két percben kívánunk segítséget nyújtani; és elkészíteni az első magyar nyelvű, elsősorban a legkisebbeket megcélzó érzékenyítő, és edukatív kampányfilmünket. Hiszünk abban, hogy a jól megfogalmazott és átadott üzenet paradigmaváltást hozhat az autizmussal együttélők és a többségi társadalom kapcsolatában.

Kisfilmünkben neves, hazai színészek működnek közre.

Adományoddal biztosan elkészül ez a kisfilm, és általa hidat építünk az autista és nem autista világ között.

Keretösszeg: 1.200.000Követeknek

Gyertek sétáljatok velünk napfelkeltét nénzi és gyűjtsetek velünk, hogy megvátoztassuk a világ látásmódját!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

238 300 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok