SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Segíts, hogy új gazdim legyen!

2016.06.15

Jó ügy gazdája: Vigyél Haza Alapítvány
Adományok összege: 58 000 FtAlapítványunk hét éve dolgozik az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálat telepén lévő gazdátlan kutyák gyógyításáért, örökbefogadási esélyeinek növeléséért, új gazdához juttatásáért. Munkánk során eddig több mint 600 állatot segítettünk már szerető gazdához.

Az Illatos úti telepről számos súlyosan sérült, idős és beteg kutyát vettünk át, hogy a gyakran hónapokon át tartó gyógykezelésüket és rehabilitációjukat követően keressünk új otthont a számukra. Kutyáink jelentős része ideiglenes befogadóinknál szocializálódik. Ezzel nemcsak az örökbefogadás esélyeit növeljük, hanem a kutya személyiségének megismerésével kereshetjük a számára megfelelő gazdit. A kutyákat csak előzetes ellenőrzést követően kiválasztott, felelős gazdiknak adjuk örökbe.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy megelőzzük a kutyák felesleges túlszaporodását, így minden kutyánkat ivartalaníttatjuk. Külön kampányunk keretében 2015-ben az Illatos útról közvetlenül örökbefogadott kutyák esetében is ingyenesen gondoskodtunk a beavatkozásról.

Munkánkat szabadidőnkben, önkéntesként végezzük, nincsenek fizetett munkatársaink. Így valamennyi adományt kizárólag a sérült és gazdátlan kutyák gyógyítására fordítjuk.

      Követeknek

Gyertek segítsetek, hogy minden kutyus hozzáillő gazdára találjon!

Csatlakozz!

1) Töltsd ki a jelentkezési lapot.

2) Ezután mi segítünk neked abban, hogy néhány perc alatt összeállítsd saját egyéni kampányodat, ami egy egyedi weboldal lesz.

3) A kész oldalt oszd meg minél több emberrel, akitől ajándékra számítasz, de szívesen kéred őket inkább egy Jó Ügy támogatására.

4) Az adományok közvetlenül a Vigyél Haza Alapítványhoz fognak érkezni.

Jelentkezési
lapSZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

58 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok