SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Gyűjtés a nem elveszett Z. generációért!

2018.08.20

Jó ügy gazdája: KidsMédia nonprofit Kft
Adományok összege: 139 500 FtKi ne találkozott volna már valamilyen tanulmánnyal arról, hogy a felnövekvő nemzedék, ha úgy tetszik a Z- generáció immáron csak az online térben és az okoseszközén keresztül érhető el. Ki ne hallotta volna, hogy nem érdekli őket semmi, nem olvasnak, nem gondolkodnak csak fizikai testük van jelen közöttünk, ami elválaszthatatlan köldökzsinórjával, az okoseszközével csüng az online térben élő avatar lényén. Mert ők, állítólag ott vannak és ott élnek.

A kidsnews.hu a gondolkodó tizenévesek magazinja pontosan ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Szerkesztőségünk közel egy éve működik nonprofit formában és mostanra már 30 eltökélt tizenéves újságíró küzd azért, hogy megmutassa igenis jelen vannak közöttünk, igenis érdekli őket a környezetvédelem, érdekli őket a valódi értékteremtés, hisznek a család szentségében, képesek szeretni, képesek nyitottan elfogadni, vannak barátaik és legfőképpen képesek ezt az értéket átadni egymásnak a saját generációjukban egyfajta hírvivőként, illetve hidat képezve a felnőtt társadalom és felnövekvő nemzedék között. Azt mondják, hogy igen is van élet a földön és hiába látjuk őket okoseszközökkel, nekik is érték az offline tér.

Mi, az Új nap-Új remények kezdeményezésben az újságunk működtetéséhez szükséges eszközökre és egy nagyszabású reklámkampányunkra gyűjtünk, hogy minél több tizenéveshez juttathassuk el üzenetünket miszerint Légy te is gondolkodó tizenéves!

 Követeknek

Gyere gyűjts és sétálj velünk napfelketét nézni, hogy minél több tizenéves kapjon új lehetőségeket, írni, olvasni, gondolkozni!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

139 500 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok