SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Rendezvényszervezőknek / Események a Jó Ügyekért

Események a Jó Ügyekért

Rendezvényszervezőknek kulcsszerepe van a jóügyekért.hu céljainak megvalósításában, hiszen Jó Ügyeink Követei különféle eseményekhez kapcsolódóan tehetik meg vállalásaikat, amikre adományokat gyűjtenek. Események nélkül tehát a rendszer működésképtelen.

Számos rendezvényhez könnyedén kapcsolható jótékonysági vállalás, a jóügyek.hu használatával a jótékonysági rész adminisztratív működtetése pedig azonnal megoldódik. A rendezvényszervezőnek mindössze annyit kell tennie, hogy a rendezvény résztvevői között népszerűsíti a jótékonyság lehetőségét.

A jóügyekért.hu támogatási logikája kitűnően alkalmazható mindenféle tömegsport megmozduláson (futás, kerékpározás, úszás, gyaloglás, lovaglás, stb.), de egyéb (pl. szórakoztató és szabadidős) rendezvényekhez csatlakoztathatóak jótékonysági elemek (pl. jelmezes csapatok vízbe ugrása) .

Ha valaki szívesen csatlakozna, de nem tudja, nincs ötlete, hogy mi legyen az eseménnyel kapcsolatosan a Jó Ügyek Követeinek vállalása, akkor forduljanak hozzánk, szívesen segítünk az ötletelésben.

Az események regisztrációjával kapcsolatos tudnivalók itt olvashatóak.