SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Rendezvényszervezőknek / Jelenleg aktív események

Jelenleg aktív események

MediFat EgyenSÚLY Adomány Program: Fogyj, hogy más jóllakjon!

2014. jún. 6. - szept. 22.


A világ tápláltsági szempontból két pólusúvá vált az utóbbi évtizedekben.

Az egyik póluson a súlyfelesleggel rendelkezőket, a másik póluson az alultápláltakat, éhezőket találjuk.

Magyarországon a lakosság 2/3-ának van súlytöbblete, ellenben csak a gyermekeket tekintve  kb. 100-120 ezer az alultáplált, elégtelenül étkező gyermekek száma, közülük 20-25 ezer gyerek rendszeresen éhezik.

A MediFat által létrehozott MediFat EgyenSÚLY Program lehetőséget ad a fogyni vágyóknak, hogy fogyásukkal hozzájáruljanak az alultápláltság és éhezés csökkentéséhez. Az EgyenSÚLY Program célja a fogyás támogatása, egészséges karcsúsodás segítése, mindez egy jó cél támogatásán keresztül.

A Program ezáltal egyszerre kezel két világméretű problémát: a súlyfelesleget és az alultápláltságot. A Program keretében így a fogyni vágyók további támogató motivációt kapnak céljuk megvalósításában.

A program keretében az Egészséges Karcsúság Nagykövetei vállalásokat tehetnek azért, hogy fogyókúrájuk keretében adományokat gyűjtsenek, melyek a Magyar Élelmiszerbank Egyesületen keresztül megsokszorozva élelmiszer adomány formájában eljutnak a rászorulókhoz.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület minden 1000 Ft adományból 30 000 Ft értékben juttat el megmentett élelmiszer felesleget a rászorulókhoz.

     
                                                              
Követeknek

Csatlakozz az akcióhoz és leadott kilóiddal segíts adományokat gyűjteni, hogy minél több rászoruló juthasson élelmiszerhez. Legyél te is az Egészséges Karcsúság Nagykövete!
SZERVEZZ GYŰJTÉST

Az eseményen eddig gyűjtött adományok összege:

160 000 Ft
Kapcsolódó Jó ügyekKapcsolódó Kampányok