SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Rendezvényszervezőknek / Jelenleg aktív események

Jelenleg aktív események

Ne magadnak kérj ajándékot

December

Kellemetlen, ha olyan ajándékot kapsz, amire nincs szükséged? Nem fér el a polcon a huszadik váza, a tizedik salátástál, vagy egy újabb olyan kozmetikai csomag, amit nem használsz? Nem tudod, hogy mi a jobb: az őszinteség vagy a tettetett öröm, amikor olyan könyvet/DVD-t/játékot kapsz, ami már megvan Neked, vagy olyan pulóvert/nyakkendőt/ruhát/dísztárgyat/ékszert, ami nem tetszik? Te is úgy gondolod, hogy az ezekre költött pénznek sokkal jobb helye lenne egy civil szervezetnél, aki az összeget egy Jó Ügyre fordítja? Szeretnéd megkímélni családtagjaidat a fejtöréstől, amit a karácsonyi ajándékozás okoz, de mégis meghagyni nekik az ajándékozás örömét?

Ha a fenti kérdésekre igen a válasz, csatlakozz kampányunkhoz, és kérd meg hozzátartozóidat, hogy az idei ünnepre NE NEKED vegyenek ajándékot, hanem az arra szánt összeget ajánlják fel egy Jó Ügy javára, amit Te javasolsz nekik!

Ne feledd: a Karácsony nem a Te születésnapod! Az ajándékok vásárlása helyetti adományozás mindenki számára szebbé teheti a Szeretet Ünnepét!Követeknek

Ha szeretnél csatlakozni az akcióhoz, válassz ki egy Jó Ügyet az alább felsoroltak közül, amit szeretnél a Neked szánt ajándékok értékével támogatni, majd töltsd ki a jelentkezési lapot. Mi segítünk neked abban, hogy néhány perc alatt összeállítsd saját egyéni kampányodat, ami egy egyedi weboldal lesz, amit meg tudsz osztani rokonaiddal, barátaiddal. Az adományok közvetlenül az általad kiválasztott Jó Ügyhöz fognak érkezni.

Jelentkezési lap

SZERVEZZ GYŰJTÉST

Az eseményen eddig gyűjtött adományok összege:

277 000 Ft
Kapcsolódó Jó ügyekKapcsolódó Kampányok