SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Rendezvényszervezőknek / Jelenleg aktív események

Jelenleg aktív események

Zsámbékfutás

www.zsambekfutas.hu/
2018.05.05

A zsámbéki futóközösség évek óta ellátogat a szélrózsa minden irányába, hogy megismerje kis hazánkat és fusson egy jót.

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy az éves penzumból egyet hazai pályán töltsünk el megmutatva Nektek a településünket, régiónkat egy jó hangulatú verseny keretében.

Célul tűztük ki, hogy elérhető áron biztosítsuk az elvégzett munka után a saját egyedi befutó érem megszerzésének élményét. Mindenki legyen egy kicsit győztes függetlenül attól, hogy melyik távon áll rajthoz!

Fontos dolog a táv teljesítése, azonban az igazi hangsúly a felkészülésen van – a futás, testmozgás mindennapokba való beépítésén. Ezen céljaink elérésében segítségünkre volt az Olimpiai Ötpróba sorozat újraéledése, mely szintén a sportos életmód kialakítását támogatja. 

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert a kezdeményezésünk találkozott a városvezetés egészséges életmódot támogató, fejlesztő céljaival. Ennek az együttműködésnek az eredményeként pedig létrejöhetett Zsámbékfutás néven az Olimpiai Ötpróba pontszerző  futóversenyünk. Emellett településünk és környéke további pontszerző eseményeknek lesz házigazdája az év folyamán (teljesítménytúra, kerékpártúra, úszáspróba). Bővebb információkért keressétek és like-oljátok Facebook oldalunkat .

 Követeknek

Gyertek és fussatok velünk és ha már futtok, gyűjtsetek adományokat egy Jó Ügyre!

SZERVEZZ GYŰJTÉST

Az eseményen eddig gyűjtött adományok összege:

100 000 Ft
Kapcsolódó Jó ügyekKapcsolódó Kampányok