SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Jó Ügyek gazdáinak / Csatlakozási feltételek

Csatlakozási feltételek

A jóügyekért.hu-hoz való csatlakozás feltétele a regisztrációhoz szükséges adatok/információk megadása és az Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) elfogadása.

Fontosnak tartjuk, hogy a jóügyekért.hu-t használó Jó Ügyek átláthatóak és megbízhatóak legyenek, ezért igyekszünk a lehetőségekhez mérten megismerni ezeket. A regisztráló Jó Ügyek gazdáitól ennek érdekében információkat kérünk be, és szükség esetén további kérdéseket is felteszünk. Kérjük, hogy ezt senki ne zaklatásnak vegye, erre azért van szükség, hogy minden adományozó azzal a jó érzéssel tudjon adakozni, hogy pénze megfelelő helyre kerül, és megfelelő módon kerül felhasználásra. Ennek érdekében minden résztvevő Jó Ügytől utólagos beszámolót is kérünk, melyet az adott JÓ Ügyet támogató adományzozók felé is közzé teszünk. Amennyiben az előzetes információk alapján nem tudunk kellően meggyőződni a Jó Ügy megbízhatóságáról, a regisztrációt sajnálattal, de el kell utasítanunk.

A jóügyekért.hu-t használó Jó Ügyektől rendszerhasználati díjat kérünk. A rendszerhasználati díj mértéke a ténylegesen a Jó Ügy gazdájához beérkezett adományok 3-5%-a (a % teljes adománymennyiség függvényében csökken), a díj kizárólag az adott civil szervezethez már beérkezett adományok után és utólag fizetendő. Az rendszerben használó kisebb és még "kezdő" szervezetek érdekében Jó Ügyenként 500.000 Ft adomány értékig nem kérünk rendszerhasználati díjat. A rendszerhasználati díjakat az oldal működtetéséhez kapcsolódó adatkezelési, informatikai, menedzsment és moderációs feladatok ellátására és a rendszer továbbfejlesztésére fordítjuk (a Követek, Események és támogatók a rendszert ingyenesen használhatják, a Jó Ügyek, mint legfőbb „érdekelt felek” a rendszer fenntartói).