SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Hogyan támogathatom a Követek Jó Ügyeit?

Hogyan támogathatom a Követek Jó Ügyeit?

Minden Követ oldalán szerepel az általa képviselt Jó Ügy. A Követek és vállalásaik listája itt elérhető.

Ha valaki egyetért az adott Követ által képviselt céllal és anyagilag is szeretné támogatni azt, akkor nincs más dolga, mint a Követ oldalán a „Támogass” gombra kattintva felajánlását megtenni.

A felajánlott adomány eljuttatásának lehetséges módjairól (pl banki átutalás, bankkártyás fizetés, csekk, készpénz, stb.) a felajánlásnál tájékozódhat illetve választhat a felkínált lehetőségek közül.

Fontos tudni, hogy a jóügyekért.hu csak az adományok közvetítésében vesz részt, a pénzek kezelésében nem, az adományok közvetlenül a Jó Ügy gazdájához jutnak el. A felajánlott adomány célba érkezését viszont minden esetben nyomon követjük, ha esetlegesen egy felajánlás nem érkezik meg, azt jelezzük az adományozó felé, ha a felajánlás ezek után sem érkezik meg, akkor a felajánlást töröljük az oldalról annak érdekében, hogy a Követek és Jó Ügyek támogatottságáról mindenki valós képet láthasson.

A támogatók a Követek által támogatott Jó Ügyekről is tájékozódhatnak, a már lezárt Jó Ügyekről az oldalon is beszámolunk annak érdekében, hogy biztosítsuk az adományozók felé az átláthatóságot.

Az átláthatóság és bizalom érdekében a jóügyekért.hu stábja a Jó Ügyek-nél előzetes átvilágítást is végez, amely persze nem jelent 100%-os garanciát, de legalábbis csökkenti az adományokkal történő visszaélések lehetőségét.