SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Vállalatoknak / Csatlakozási lehetőségek vállalatoknak

Csatlakozási lehetőségek vállalatoknak

A jóügyekért.hu jól illeszkedhet vállalati társadalmi felelősségvállalási programokhoz is. Néhány lehetséges kapcsolódódási mód:

Vállalati önkéntes program

Akár egy már a rendszerben meglevő Eseményhez csatlakozva, akár egy önállóan létrehozott Esemény keretein belül a vállalat önkéntesei vagy önkéntes csapatai is gyűjthetnek adományokat egy-egy Jó Ügyhöz. Külföldi példák mutatják, hogy az ilyen jellegű önkéntesség óriási segítség lehet egyes civil szervezetek számára.

Vállalati esemény „jóügyesítése”

Vállalat saját eseménye (pl. sportnap) vagy vállalat által szponzorált esemény (pl tömegsport rendezvény) kiváló alkalmat adhat, hogy az eseményen résztvevők egyben egy (vagy több) Jó Ügyet is támogassanak. Szívesen segítünk akár az adott eseményhez és cég filozófiájához illeszkedő Jó Ügy kiválasztásában is.

Matching fund

A matching fund jellegű támogatás lényege a már (máshonnan) megszerzett támogatás arányos növelése (pl minden magánszemélyek által felajánlott támogatáshoz a vállalat ugyanekkora támogatást tesz hozzá). A matching fund akár termék/szolgáltatás felajánlásának formájában is történhet és adományozók motiválásán keresztül többszörösére növelheti egy adott kampány eredményességét. Matching fund köthető Jó Ügyhöz, Eseményhez, vagy akár Követek meghatározott köréhez is (például saját dolgozók, mint önkéntes Követek támogatásaként)

Önálló jóügyekért.hu esemény támogatása

Ha egy Jó Ügy saját eseményt szeretne indítani, melyhez Követeket keres (pl. egy jótékonysági sportesemény szervezése), akkor az esemény megszervezése és meghirdetése költségekkel járhat, melyhez támogatókra lehet szükség. A vállalat, mint támogató ebben az esetben a konkrét Jó Ügy és esemény szponzoraként vehet részt a folyamatban.

Jóügyekért.hu támogatás

A jóügyekért.hu működtetésének költségeit, ezen keresztül az adományokból részesülő Jó Ügyek által fizetendő rendszerhasználati díjakat igyekszünk minél alacsonyabban tartani, ennek érdekében a rendszer általános fenntartásához is keresünk szponzorokat, akár anyagi támogatás, akár a rendszer által jól használható szolgáltatások formájában (például médiafelületek az események hirdetéséhez).

A fenti témákban szívesen adunk akár egyedi testre szabott javaslatokat is vállalatok számára, a kapcsolat felvételhez kérjük, hogy keressenek minket az jougyekert@civiliranytu.hu címen.